РазпечатайEmail
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Фиточай за черния дроб с бял трън

Код: 113911
Цена:
18.90 лв
Описание

Има жлъчегонно и хепатопротекторно /предпазва черния дроб/ действие, стимулира стомашно-чревния тракт и регулира метаболизма. Използва се за лечение на черния дроб и жлъчните пътища. Подкрепя работата на стомашно-чревния тракт, има спазмолитично действие. Комбинацията от билки в чая помага за детоксикация на черния дроб и той да възстанови енергийния си потенциал. Осигурява прочистването и укрепването на клетките на черния дроб, понижава натоварването и поддържа работата на жлъчката. Чаят с бял трън подобрява метаболизма и усвояването на хранителните вещества. Здравият черен дроб допринася за здравата коса и кожа, доброто зрение и силен имунитет.

Чаят съдържа:

  • два от най-силните хепатопротектори – цветове от безсмъртниче и плодове от бял трън;
  • два признати антидепресанта – стръкове жълт кантарион и лечебна маточина;
  • мощни жлъчегонни билки – стебълца с царевични близълца, цвят безсмъртниче, плодове кимион;
  • Билки със спазмолитичен ефект – билка пача трева и плодове кимион;
  • Билки с поддържащо действие върху стомашно-чревния тракт – лечебна маточина и плодове кимион.

Състав: цвят безсмъртниче, жълт кантарион, билка пача трева, маточина лечебна, плодове на бял трън, стебълца с царевични близълца, кимион плодове

 

 

Препоръки за използване:


1 филтър-пакет (1,5 г)се залива с 1 чаша (200 мл) кипяща вода. Запарва се за 10-15 минути, отцежда се. Приема се от възрастните по 1 чаша 2 пъти в деня по врема на хранене. Продължителност на приема - 3-4 седмици.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките, бременност, кърмене. Да не се комбинира с приемането на лекарства.

Клинични изследвания: в катедрата по фармакология и ботаника на Алтайския държавен медицински университет под ръководството на кандидата на медицинските науки Е. М. Санарова и кандидата на медицинските науки Ю. Н. Щербакова бяха проведени клинични изследвания на фиточайовете. От резултатите от изследванията е получено положително заключение.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.